Cum să vă ștergeți contul de Facebook

Când vine vorba de Facebook, care are peste 2 miliarde de utilizatori în întreaga lume, este posibil ca orice în ceea ce privește site-ul social media să facă o diferență în viața ta. Cum ar fi, de exemplu, în zilele noastre, în timp ce sunt sub foc pentru ceea ce a decurs între ei și Cambridge Analytica.

Există chiar și o campanie #deletefacebook în creștere și în trend, care încurajează oamenii să-și șteargă conturile de pe Facebook.

Desigur, nu toată lumea iubește Facebook-ul. Mulți oameni s-au alăturat reticenți și urăsc să expună atât de multe informații personale. Oricât de protejate sunt setările lor de confidențialitate, acestea sunt încă neliniștite de escrocherile prădătoare, de intimidarea cibernetică și de amenințarea furtului de identitate.



Oricât de nebunie pare, puteți dezactiva Facebook-ul. Îți poți șterge contul, praf mâinile și nu te mai întoarce niciodată. Sau îți poți reconstrui contul de la zero.

Primul lucru de știut este diferența dintredezactivarecontul tău șiştergereacontul tău. Dacă dezactivați, contul dvs. va deveni invizibil pentru toată lumea.

Nimeni nu vă poate prieten sau nu vă împrietenește, peretele și datele personale sunt invizibile și toate activitățile se întrerup. Dar puteți să-l porniți din nou oricând doriți și veți alege exact locul unde l-ați lăsat.

Ștergerea contului înseamnă a șterge definitiv tot ce ai pus vreodată pe Facebook. Contul dvs. nu va mai exista. Dacă acesta este obiectivul tău, atunci iată cum să faci acest lucru.

Pasul 1: descărcați-vă datele

Simplu, Facebook nu vrea să pleci. Obiectivul global al companiei este complet și intens, iar ultimul lucru pe care și-l doresc este să-și piardă, bine, un prieten.

Ca cadou de despărțire, Facebook vă permite să descărcați toate datele dvs. personale. Acesta este un proces foarte ușor: pur și simplu mergi la Setări >> Setări generale ale contului >> Descărcați o copie a datelor dvs. Facebook >> Start Arhiva mea.

Dacă veți decide vreodată să vă răzgândiți, Facebook va fi mai mult decât fericit să vă ajute să repopulați un nou cont cu toate mobilierul digital vechi.

Pasul 2: Solicitați ștergerea contului

Din păcate, nu poți doar să dai un switch și să te descurci cu acesta. Trebuie să ceriți Facebook să vă ștergeți contul.

Vei găsi pagină tristă și cu aspect singur aici. Restul procesului este destul de simplu: trebuie doar să urmați pașii indicați.

Pasul 3: Așteptați

Aceasta este cea mai ciudată parte a ștergerii contului de Facebook: nu se întâmplă imediat. Prietenii tăi nu îți pot vedea pagina. Feed-ul dvs. va înceta să interacționeze cu ceilalți. Dar contul tău este încă acolo, în speranța că te vei întoarce și îi vei arăta dragoste.

daca tudoÎncercați să vă autentificați, procesul de ștergere se va opri imediat și va trebui să începeți peste tot.

În mod incredibil, întregul proces de ștergere a contului dvs. va dura până la 90 de zile. Dar, odată terminate aceste trei luni, Facebook ar fi trebuit să-ți elimine toate informațiile: fiecare statut, imagine, aniversare și relație vor dispărea de pe internet, ca și cum nu ar fi existat niciodată.

Pasul 4: Curățarea după aceea

Doar pentru că contul dvs. este închis nu înseamnă că urmele activității dvs. nu persistă. Mesajele dvs. vor rămâne în inboxurile altor persoane. Fotografiile care au fost copiate din albumele dvs. pot apărea în fluxurile altor persoane.


cum să scrii un ebook și să câștigi bani

Nu puteți face nimic despre aceste bucăți rămase, cu excepția faptului că cereți oamenilor să le elimine sau doar să se roage că nu sunt jenante. Dacă solicitați să ștergeți aceste mesaje și fotografii, vechea rețea ar trebui să poată face acest lucru cu ușurință. Astfel vei ști cine sunt prietenii tăi adevărați.